Koop:01480 Frans - Foto
+6

01480 Frans € 160.000,- k.k.

  • Woonhuis
  • 6 kamers
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar 1900
  • 2.250 m² perceeloppervlakte
  • 235 m² gebruiksoppervlakte

Beschrijving

In een van de mooiste streken van Frankrijk, het departement Aveyron, met zijn uitgestreken en ongerepte natuur, zijn middeleeuwse kastelen en talloze culturele bezienswaardigheden, ligt het pittoreske middeleeuwse plaatsje NAJAC, een droombestemming voor liefhebbers van rust, historische gebouwen en prachtige natuur.
Het plaatsje Najac staat op de lijst van ‘Les Plus Beaux Villages de France’ en is gelegen op een heuvelrug met aan alle zijden vele uitkijkpunten over een groene vallei waar de rivier de Aveyron doorheen stroomt. Op de top ligt het imposante kasteel van Najac dat dateert uit de 13e eeuw en werd gebouwd door Alphonse de Poitiers. Vanaf de top van de toren is het uitzicht werkelijk adembenemend.
Najac biedt naast zijn historische bezienswaardigheden ook vele mogelijkheden voor wandelen, mountainbiken, zwemmen, kanoen en klimmen.

Indeling

Het ruime, uit 4 verdiepingen bestaande, historische huis met 4 slaapkamers bevindt zich in het oudste gedeelte van Najac, een van de mooiste dorpjes van Frankrijk, gelegen op een heuvel boven de rivier de Aveyron. Oorspronkelijk twee huizen maar samengetrokken tot een ruime woning met een groot natuurstenen terras met prachtig uitzicht over de Aveyron vallei en rivier.
Het huis bevat veel originele kenmerken, zoals houten balken plafonds, houten vloeren en een schouw . Onderin het huis bevindt zich een ‘cave’ met een natuurlijke waterbron.

Bijzonderheden

Constructie: Steen
Aantal kamers: 6 (4 slaapkamers)
Dakbedekking: lauze / leisteen
Keuken: basic
Conditie: goed
Badkamers: 1
WC: 2

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
05192
Vraagprijs
€ 160.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Maandag 28 september 2015
Eigendomsrechten
Geheel perceel

Bouw

Type object
Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1900

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
2.250 m²
Woonoppervlakte
235 m²
Inhoud
600 m³

Indeling

Aantal bouwlagen
4
Aantal kamers
6 (waarvan 4 slaapkamers)

Locatie

Ligging
In bosrijke omgeving
In centrum
Vrij uitzicht

CV ketel

Combiketel
Ja

Media

Foto's