Isoleren, zonne-energie en duurzaam verwarmen

Verduurzamen

Ontdek welke maatregelen jij kunt nemen.

Wij hebben om jou te helpen de samenwerkingen gezocht met diverse betrouwbare partners met bewezen trackrecords, die je niet alleen inzicht kunnen geven, maar die met een landelijk dekkend netwerk van betrouwbare partners alles voor je kunnen regelen. Een aanspreekpunt die alles voor je regelt.

Neem contact op

Isoleren, zonne-energie en duurzaam verwarmen

Mogelijkheden voor Verduurzamende Maatregelen

Alle woningeigenaren komen vroeg of laat in aanraking met verduurzamen van hun woning. De overheid stuurt hier op aan om het gebruik van fossiele brandstoffen en de CO2 uitstoot zo veel mogelijk te beperken. Voor deze aanpassingen zijn forse regelingen, zoals subsidies, beschikbaar gesteld door de overheid. Door gebruik te maken van deze regelingen wordt verduurzaming heel interessant. Je kunt nu duurzame aanpassingen (laten) uitvoeren alsmede er financieel op vooruit gaan.

Verduurzaming leidt tot waardevermeerdering

Verduurzaming van je huis of bedrijfspand is een onderwerp wat steeds vaker ter sprake komt. Om aan de afspraken van het klimaatakkoord te voldoen zullen we nog erg grote stappen moeten zetten. Je huis verduurzamen is een stap waar je zelf veel grip op hebt. Naast de voordelen voor het milieu kan je door te verduurzamen ook geld besparen door de opbrengst van zonnepanelen.

De overheid biedt voor deze aanpassingen tal van regelingen en subsidies aan, zodat voor iedere woningeigenaar energiebesparing haalbaar is. Daarnaast zijn er per gemeente ook nog aanvullende financiële regelingen om duurzame aanpassingen in of aan je woning te realiseren.

Alle maatregelen met betrekking tot het verduurzamen van je woning zorgen voor een waardevermeerdering van je woning. Simpel gezegd, een woning met een goede dakisolatie, spouwmuurisolatie en ramen voorzien van HR glas of ’triple’ glas heeft al snel een energielabel A.

Dit levert bij de verkoop van je woning veel meer geld op in vergelijking met een woning met slechts een energielabel F. Een huis energie neutraal maken brengt dan namelijk een veel kleinere investering met zich mee aangezien er weinig energie verloren gaat.

Naast de waardevermeerdering van je woning brengt het ook voor jezelf een grote meerwaarde. Verduurzaming van je woning zorgt ervoor dat de aanpassingen die je doet een lagere energierekening oplevert. En wie wil dit nou niet. Overigens zijn de kosten van verduurzaming vaak lager dan de besparing die het uiteindelijk oplevert. Gun jezelf deze besparing!