Uw woning verkopen

Het verkopen van uw woning is niet meer alleen een bord in de tuin met ‘Te Koop’, waar vervolgens hordes kopers op afkomen. Er staan veel woningen te koop en het op een goede manier onder de aandacht brengen van uw woning, inclusief een goede presentatie en internetvermeldingen, is minstens zo belangrijk als het vaststellen van de juiste verkoopprijs. Na een marktonderzoek van vergelijkbare verkochte woningen in de omgeving en een opname van uw woning, waar vooral gelet wordt op de positieve aspecten van uw woning, wordt samen met u een vraagprijs vastgesteld.

Uw huis in de schijnwerpers

Na het vaststellen van de verkoopprijs wordt in overleg met u uw woning aan een zo breed mogelijk publiek gepresenteerd. Naast onze eigen website en Funda wordt uw woning op diverse andere websites gepubliceerd. 

Er is al een koper

Als u al een koper heeft kunnen wij u ook helpen. Wij ondersteunen u met:

  • Bepalen van een marktconforme prijs.
  • Opstellen van de koopakte.
  • Controleren van de overige voorwaarden
  • Zorgen/begeleiden voor het transport bij de notaris.

De koop vroegtijdig sluiten geeft veel rust en ruimte voor andere activiteiten. Het inschakelen van een makelaar neemt u dan veel zorgen uit handen.

Stille verkoop

Uw woning is nog niet beschikbaar op de korte termijn of u wilt zo min mogelijk mensen over de vloer, dan kunt u ook voor stille verkoop kiezen. Wij brengen uw woning dan onder de aandacht bij makelaars in de regio zodat hun zoekers gematchd kunnen worden met deze woning. Bij serieuze interesse wordt dan een bezichtiging georganiseerd.

Verkoop deeldiensten

Wilt u zelf rondleidingen in uw woning geven? Of, als goed (amateur)fotograaf, zelf foto’s maken van uw huis?

Misschien wilt u een prestatiebeloning afspreken, bij voorbeeld een percentage van de verkoopprijs boven een bepaalde minimum van de verwachtte opbrengst. Wij kunnen samen met u op een op maat gemaakt voorstel maken waarmee wij u gaan ondersteunen in de verkoop van uw huis.

Tarieven

Wij hanteren concurrerende en realistische tarieven voor de door ons te leveren diensten.

Wij brengen u daar graag van op de hoogte in een persoonlijk gesprek. Maak vrijblijvend een afspraak voor een goed persoonlijk advies. Wij komen graag bij u langs thuis of in de buurt van uw werkplek.